In deze folder uit circa 1955-1959 komen naast klassieke stijl meubelen al de eerste moderne meubelen in Deense stijl voor. De klassieke meubelen zijn uitgevoerd in glanzend notenhout of in een lichte uitvoering, mogelijk in berken fineer. De meubelen in Deense stijl zijn in teakhout gemaakt. Tenoemen zijn de eetkamerstoelen, Milaan, Stockholm en Kopenhagen, diverse genummerde combimeubels en het bekende modulaire wandsysteem. Opvallend is de ‘wing’ loungestoel. Een prototype dat nooit in productie is genomen? Of een ontwerp van Carl Edward Matthes of Arne Hovmand Olsen in licentie geproduceerd?
Een klein folder (A5) uit circa 1960 geheel gewijd aan het modulaire wandsysteem, ofwel het wandbouw meubel. Het meubel wordt aangeprezen als:
- sterk, '...zo sterk, dat zij gemakkelijk het gewicht van een volwassen man kan dragen';
- gemakkelijk te monteren, '...zelfs door een vrouwenhand met een muntstukje als schroevendraaier op de gewenste hoogte' te monteren;
- degelijk, ' ...dat de fabrikant de constructie en de kwaliteit bij normaal gebruik 15 jaar garandeert'.
In de folder uit circa 1960-1962 wordt het volledige scala aan ontwerpen getoond in de Deense stijl. Voor het eerst bankstellen, die in eigen fabriek zijn gestoffeerd. Hier nog met houten onderstellen. Ook meubelen waarin op verschillende wijze de keramische tegels van Jaap Ravelli zijn verwerkt komen voor in deze folder. Daarnaast toont de folder het gebruik van glanzend pastel getinte polyester op kastdeuren en hoofdeinde van bed Kastrup. Als laatste toch ook nog een klassieke eetkamer van notenhout.
Tot nu toe zijn er twee prijslijsten gevonden die horen bij de folder 'Wébé meubelen scheppen sfeer in Uw woning'. Vermoedelijk is de folder een paar jaar later opnieuw uitgegeven. Waarschijnlijk hoort prijslijst 1 bij de eerst uitgegeven folder uit circa 1960-1962 omdat in prijslijst 2 aangegeven staat dat combi meubel nummer 6 niet meer in de collectie is.
Prijslijst 2 is waarschijnijk van latere datum. De folder 'Wébé meubelen scheppen sfeer in Uw woning' is vermoedelijk opnieuw uitgegeven met een nieuwe prijslijst. Twee redenen voor dit vermoeden zijn:
1. op de voorpagina is stoel Uppsula weergegeven. Deze stoel komt niet voor in prijslijst 1;
2. in deze folder is aangegeven dat combi meubel nummer 6 niet meer in de collectie is.
Een folder uit circa 1960-1963 met alleen houten televisie- en salontafels. Op enkele foto’s is clubfauteuil Tolga in twee versies (man en vrouw) te zien. Ook is een bijzonder fraaie ‘ wing’ fauteuil gefotografeerd. Mogelijk een ontwerp van Arne Hovmand Olsen?
De folder uit circa 1965 is geheel gewijd aan het modulaire wandsysteem. In beide houtsoorten, teak en palissander (pali in de folder), worden verschillende opstellingen getoond waarvan de nummers verwijzen naar de prijzen per opstelling. Wat opvalt is dat de teakversie uitgerust is met ronde en ‘ lachebek’ handgrepen; de pali uitvoering uitsluitend met een vierkante handgreep met een koperen staafje in het midden. Voor het eerst worden bij de wandmeubelen bankstellen en tafels getoond met metalen onderstellen of poten.
Een kleine folder uit circa 1965-1966. De datering wordt ingegeven door de diverse tafels met metalen poten. Ook vanwege de getoonde strak vormgegeven palissander kast, combi nummer 434, die momenteel wordt verhandeld als ontworpen voor Topform. Dit type kasten ontwerpt Louis tussen 1965 en 1966.
In deze folder uit circa 1966 is, naast meubelen in Deense stijl, een nieuwe meubellijn te zien van strakke meubelen in palissanderhout op grijze stalen poten. Op sommige kasten is een ornament gemonteerd waarvan onbekend is van welk materiaal dit is gemaakt; keramiek of email.
In de prijslijst is sprake van schakelkasten en combi meubelen. Het lijkt erop dat de schakelkasten naar believe groter of kleiner te maken zijn. De schakelkasten hebben handgreepjes die ook in het palissander modulaire wandsysteem zijn gebruikt. Het zijn zonder uitzondering palissander meubelen op grijs stalen onderstellen. De poten zijn aan de onderkant afgewerkt met een 'pali' blokje. De regels tussen de poten van de stoelen en banken zijn eveneens van palissanderhout gemaakt. De combikasten nummers 313 tot en met 317 zijn leverbaar met sierstukken. Op foto's in de folder zijn deze sierstukken te zien.